Onze kostprijs is uw aankoop.

geen nieuwsbrieven, geen spam, geen onverwachte mail. Nee, slechts één keer, één aanbieding.

De waarheid over verzendkosten.

Wat zijn verzendkosten?

Verzendkosten zijn onder andere kosten die de verkoper betaald om het aangekochte product te verzenden naar de klant. De hoogte van het verzend bedrag is opgebouwd uit een aantal factoren zoals verpakkingsmateriaal, arbeid en natuurlijk de kosten om het pakket te leveren. Denk aan DPD of post.nl

De verkoper dient er dus rekening mee te houden dat er nog kosten komen zodra de klant een artikel betaald heeft en dit artikel verzonden wil hebben.

Vele verkopers adverteren met gratis verzending, zeg vanaf  € 50,- of  € 75,-.   Hoe zit dat dan?

Simpel, De verzendkosten zijn al bij het verkoopbedrag inbegrepen. Logisch dat men dan pas, zogenaamd, gratis verzend vanaf een bepaald bedrag. Bij een aankoopbedrag lager dan de bovengenoemde 50,- of 75,- euro zit niet voldoende winst om ,,gratis'' te verzenden.

iets wat we bij vijveraanbieding.nl niet snappen. Stel u koopt iets voor € 50,- euro. Dit wordt bij vele zogenaamd gratis verzonden. We weten nu inmiddels dat de verzendkosten er gewoon bij in zitten. maar stel dat u voor € 100,- koopt, dan betaald u dus eigenlijk 2x verzendkosten. Koopt u voor € 150,- dan betaald u 3x verzendkosten.

Hoe zit het met het aankoopbedrag als u de artikelen afhaalt?

We hebben net gezien dat de verzendkosten erbij inbegrepen zijn maar krijgt u dan ook deze ,,inbegrepen'' verzendkosten terug als u een product bij deze Vijverwinkel afhaalt? Iets wat ons vrij logisch lijkt. Haalt u bij dergelijke winkels iets af, vraag dan altijd om de verzendkosten. Men zal wel zeggen dat dat gratis is en er dus niets kan worden gegeven. Maar......we weten inmiddels wel beter.

Bij vijveraanbieding.nl  worden de verzendkosten apart berekend, zo betaald u nooit te veel als u het product afhaalt.

Wel zo eerlijk denken wij.