Onze kostprijs is uw aankoop.

geen nieuwsbrieven, geen spam, geen onverwachte mail. Nee, slechts één keer, één aanbieding.

Verkoopbedrag.

Als ik het dus goed begrijp is het bedrag waarvoor vijveraanbieding.nl een artikel inkoopt (bij de groothandel of importeert) dus ook mijn aankoopbedrag?

Dit is niet helemaal waar. Helaas hebben wij ook vaste kosten zoals opslag- of verzendkosten vanaf de leverancier naar ons. Verzendkosten brengen we apart in rekening.

Maar hoe kan vijveraanbieding.nl deze lage prijs dan hanteren? Een bedrijf moet toch winst maken? Dat klopt maar wij doen het omdat we het simpelweg kunnen . Ook doen we het voor de klantenkring die we met deze aktie opbouwen en we hopen natuurlijk op een aanvulling in ons winkelmandje.

Het mes snijdt dus aan twee kanten. Aan de ene kant is het voor ons een goede reclame stunt (naamsbekendheid) en aan de andere kant is het een kans voor onze klanten om eens iets tegen de meest extreem lage prijs in te kopen.

De verkoop van het aangeboden artikel gaat helemaal via onze webshop van daru koi vijvermaterialen . Het spreekt voor zich dat bij het aangeboden artikel op deze site het gratis vijverartikel niet kan worden toegevoegd.